026-toni-kankare-4-high-res

9.9.2020

Toni Kankare siirtyy Lehto Oyj:n johtoryhmästä asuntorakennuttaja Newil & Baun varatoimitusjohtajaksi

Diplomi-insinööri Toni Kankare aloittaa Newil & Baun hankekehityksestä ja rakennuttamisesta vastaavana varatoimitusjohtajana 1.11.2020. Samalla Kankareesta tulee Newil & Baun osakas. Kankare siirtyy tehtävään Rakennusliike Lehto Oyj:n johtoryhmästä, jossa hänellä oli vastuullaan hankekehitys ja myynti.

Toni Kankareella on pitkä ja monipuolinen kokemus rakennuttamisen ja hankekehityksen saralta. Ennen Lehto Groupia Kankare työskenteli SRV:n hankekehitysjohtajana.

”Olemme erittäin innoissamme saadessamme Tonin kaltaisen osaajan kasvavan tiimimme avainhenkilöksi. Vahvojen näyttöjen lisäksi Tonilla on korkea energiataso ja hän sopii Newil & Baun edustamaan kulttuuriin loistavasti”, kertoo Newil & Baun toimitusjohtaja Petri Heikkilä.

Kokeneiden rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisten perustama Newil & Bau tähtää Suomen johtavaksi asuntorakennuttajaksi ja pyrkii uudistamaan koko toimialaa.

“On hienoa päästä kehittämään asuntorakennuttamista ja tarjoamaan korkeatasoista asumista. Näen Newil & Baussa merkittävän kasvupotentiaalin ja yrityksen strategia vastaa vahvasti asuntorakentamisen trendeihin.  Oma kokemukseni toimialan johtamisesta ja hankekehityksestä tulee vahvistamaan yhtiön kasvumahdollisuuksia”, kertoo Toni Kankare.

”Haimme varatoimitusjohtajan rooliin vankkaa kokemusta toimialan johtamisesta ja hankekehityksestä. Näiden lisäksi Tonissa tunnistettiin vahva tahto toimia yhtiön kunnianhimoisen strategian mukaisesti”, taustoittaa hallituksen puheenjohtaja Arto Pohjonen.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Petri Heikkilän ja hallituksen puheenjohtaja Arto Pohjosen haastattelupyynnöt:
Jenni Lindroos puh. 044 200 4710, jenni.lindroos@newilbau.fi

Asuntorakennuttaja Newil & Bau rakennuttaa kerrostaloja ja saneeraa vanhoja rakennuksia ainutlaatuisiksi kaupunkikodeiksi kasvukeskuksissa. Missiomme on palauttaa kunnianhimo uuden rakentamiseen. Rakennutamme suunnittelufilosofiamme mukaisia koteja, jotka ovat inspiroivia, kauniita ja toimivia. Yrityksen liikevaihto vuonna 2020 on noin 15 miljoonaa euroa ja hankekanta yli 60 miljoonaa euroa. www.wp.newilbau.fi