N&B-filosofia:
Uuden ajan
asumista

Miksi valita N&B?

Me luomme uuden ajan asumiskokemuksia moderneille kaupunkilaisille. Kauneus ja arjen toimivuus yhdistyvät ekologisesti vastuulliseen elämäntapaan. Rahoitusratkaisumme avulla kotimme ovat yhä useampien ulottuvilla. Digitaaliset palvelumme auttavat sinua saamaan kodistasi kaiken irti.

 

SYY 1

Kaunis ja ilmastoystävällinen

Newil&Bau-koteja yhdistävät inspiroiva arkkitehtuuri, kaunis maisemasuunnittelu, kuratoidut sisustukset ja arkea sujuvoittavat palvelut. Tarjoamme kestävän vaihtoehdon: rakentamiemme kotien hiilijalanjälki on minimoitu ja asukkaana saat opastuksen vastuullisempaan asumiseen ja parempiin valintoihin.

LUE LISÄÄ

SYY 2

Tehty tilaustyönä

Me emme ensin rakenna asuntoa ja yritä sitten myydä sitä. Newil&Bau-kodit suunnitellaan ja rakennetaan asukkaiden toiveiden mukaan. Sinun tehtäväksesi jää valita mieleisesi sisustuskonsepti kuratoiduista kokonaisuuksista sekä lisäominaisuudet mieltymystesi ja tarpeittesi mukaan. Saatamme sinut kodin suunnittelun eri vaiheiden läpi vaivattomasti.

KERRO TOIVEESI

SYY 3

Joustava rahoitus, viisas hankinta

N&B Rahoitus on perinteistä yhtiölainaa edullisempi ja joustavampi tapa rahoittaa uuden kodin ostaminen. Valitse elämäntilanteeseesi sopiva kuukausierä ja laina-aika, omarahoitusosuus on alkaen 15 % velattomasta hinnasta. N&B-kodit ovat hyviä sijoituksia: panostamme vahvasti laatuun, mutta emme tuhlaa, vaan teemme valintoja jotka kestävät aikaa.

LUE LISÄÄ

SYY 4

N&B-sovellus

N&B-sovelluksen avulla voit hallita älykkään kotisi toimintoja ja nauttia talosi kaikista palveluista ja mukavuuksista. Varaa tiloja, avaa ovia, seuraa energiankulutustasi. Osana ekologisempaa elämäntapaa voit myös kompensoida päästöjäsi sovelluksen avulla. Sovellus on tulossa käyttöön vuonna 2023.

Vaikuta sovelluksen kehitykseen kertomalla toiveistasi!
VAIKUTA SOVELLUKSEEN