_63A3577_624x481_v2

Newil&Bau
-kodin
suunnittelu

Newil&Bau-asunnot suunnitellaan valmiiksi kokonaisuuksiksi yksityiskohtia myöten. Sinun tehtäväksesi jää valita mieleisesi sisustuskonsepti sisustusarkkitehtimme suunnittelemista valmiista kokonaisuuksista. Newil&Baun sisustuskonsepteihin on saatavilla myös valikoima arkea helpottavia lisäominaisuuksia, joita voit valita sisustukseesi omien mieltymyksesi ja tarpeittesi mukaisesti.

Oman kodin valinta ja sisustuksen suunnittelu

  1. Valitse asunnon yleisilme: yleisilme luodaan seinien ja vaatekaappien värimaailmalla sekä lattiamateriaaleilla, joista voit valita ajattomien parkettivaihtoehtojen välillä.
  2. Tee keittiövalinnat: valitse sinulle sopivin konsepti neljästä ja haluamasi lisävalinnat.
  3. Tee kylpyhuonevalinnat: valitse sinulle sopivin konsepti neljästä ja haluamasi lisävalinnat.
  4. Tehtyäsi sisustusvalinnat näet valintojesi yhteenvedon. Näet myös valmiiksi lasketun arvion kuukausierästä tekemilläsi valinnoilla, mikäli ostat asunnon joustavalla N&B Rahoituksella. Rahoituspäätöksen N&B-koteihin voi hakea ennakkoon heti ja ilman sitoumuksia. Samalla pääset varaamaan asunnon tai liittymään varausjonoon, mikäli asunto on varattu.
Valitse seinien ja vaatekaappien väri

{{teema.varin_nimi}}

Valitse parkettityyli
Lankkuparketti

{{modalData.tammiparketti_kuvaus}}

Chevron-parketti

{{modalData.chevron_kuvaus}}

Kalanruoto-parketti

{{modalData.kalanruoto_kuvaus}}

Älykotipaketti

{{modalData.alykoti_kuvaus}}


Lisävalinnat
Älykotipaketti 
Valitse keittiön ilme

{{teema.paateeman_nimi}}

Lisävalinnat
Kivitaso

{{modalData.kivitaso_kuvaus}}

Yleisilmeeseen sopivat kivitasot 
Valitse kylpyhuoneen ilme

{{teema.paateeman_nimi}}

Lisävalinnat
{{modalData.nimi}}

{{modalData.kuvaus}}

{{data.nimi}}

Sisustusarkkitehdin suunnittelemia koteja

Neljä sisustusarkkitehdin suunnittelemaa sisustuskonseptiamme on suunniteltu vahvasti konkretian kautta, niin että asunto oikeasti toimii kun siellä asuu perhe. Suunnitelmien tasapainoisuuden ja aitojen materiaalien laadun ansiosta voimme tarjota koteja, jotka näyttävät kauniilta ja tuntuvat hyviltä vielä 10 tai 20 vuoden kuluttua.

Classic

Harmoniaa ja lämpöä

Tyylikkään harmoninen yleisvaikutelma, johon puu tuo lämpöä ja kodikkuutta. Ajaton ja klassinen. Valoisa kokonaisuus, valkoisen ja harmaan viileitä sävyjä; teemoista vaalein.

Lue lisää

BLACK

Voimakasta tyylikkyyttä

Samoista lähtökohdista tyylikäs kuin Classic, mutta särmää on tuotu lisää. Täyteläinen ja rohkea. Orgaanisen värisen puun ja mustan yhdistelmä luo kontrasteja.

Lue lisää

SAND

Lämpöistä hiekkaa

Tähän konseptiin on otettu mukaan enemmän lämpimiä värejä. Luonteva ja pehmeä. Beigen sävyt ja lämmin puu.

Lue lisää

Green

Kodikkaita värejä

Luonteikas ja värikäs. Kokonaisvaikutelma säilyy ammattitaitoisella suunnittelulla rauhallisena ja tasapainoisena. Vihreän ja beigen kodikas yhdistelmä lämpöä ja luonnon sävyjä.

Lue lisää

Lisämuutostyöt

Kokonaisvaltaisesti suunniteltuja koteja

Mikäli kuitenkin toivotte muita muutostöitä asuntoonne, niitä on mahdollista suunnitella asuntokauppojen jälkeen, kohdekohtaisesti määritettyyn määräpäivään mennessä.

Lisämuutostyöt