_63A0467_624x481_2

Avoimet
työpaikat

Mukaan asumisen seuraavaan aaltoon?

Olemme Newil&Bau, 2020 perustettu uuden sukupolven ihmislähtöinen asuntorakennuttaja ja teknologiayhtiö. Visiomme on luoda toimialan halutuimpia asumiskokemuksia ja viedä maailmaa kohti kauniimpaa ja ekologisempaa asumista talo kerrallaan. Vuonna 2022 myymme asuntoja jo yli 100 miljoonalla eurolla ja tiimimme koostuu lähes 20:stä eri alojen huippuammattilaisesta. Olemme Financial Times -lehden tuoreimmassa FT1000-listauksessa Suomen neljänneksi ja Euroopan 215. nopeimmin kasvava yritys. Pitkän aikavälin missiomme on luoda Euroopan ensimmäinen asumisen kuluttajabrändi ja muuttaa käsitystä siitä, mitä uudisasunnon ostaminen tarkoittaa. Haluamme uudelleenajatella koko matkan suunnittelusta ostamiseen, rahoitukseen ja elämiseen.

 

Keitä olemme?

Tiimimme on monialainen joukko omilla alueillaan taitavia asiantuntijoita: teknologian ja asiakaskokemuksen kehittämisen edelläkävijöitä, rakennuttamisen, hankekehittämisen, myynnin ja rahoituksen ammattilaisia, sekä designin, markkinoinnin ja viestinnän huippuja. Meitä yhdistää intohimo asumiseen ja halu muuttaa maailmaa. Olemme kunnianhimoisia, aikaansaavia ja uteliaita. Teemme tärkeät asiat huolella, mutta työn ohessa pidämme myös hauskaa ja juhlistamme voittoja yhdessä. Jos rakastat Italiaa, tiedoksi myös tämä: löydät joukostamme monta Italian ystävää ja toimistoltamme muutaman espressokoneen. Tutustu tiimimme täällä.

 

Haluatko mukaan Newil&Baun seuraavaan vaiheeseen?

Tarjoamme näköalapaikan asumisen seuraavaan aaltoon, inspiroivan ja dynaamisen ympäristön, valloittavat työkaverit ja toimiston Helsingin ydinkeskustassa. Newil&Baussa pääset tekemään töitä innostuneessa tiimissä ja nopeasti kehittyvässä ympäristössä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Kasvuyhtiönä tarjoamme myös ainutlaatuisia ura- ja kehittymismahdollisuuksia kilpailukykyisine palkkoineen ja etuineen sekä modernit työtilat Helsingin ydinkeskustassa. Vuoden 2023 alkupuolella meille valmistuu uusi upea toimisto ja showroom. Haluatko tulla matkaamme? Katso avoinna olevat tehtävämme tai lähetä avoin hakemus osoitteeseen: hello@newilbau.fi.

 

Avoimet työpaikat