newil-baun-ensimmainen-uudiskohde-on-valmistunut

21.12.2020

Newil & Baun ensimmäinen uudisrakennuskohde on valmistunut

Newil & Bau on rakennuttanut Vuoreksen Kosmoksen edustamaan uudentyyppistä skandinaavista kerrostaloasumista, jossa yhdistyvät  yhteisöllisyys, luonnonläheisyys, arkea helpottavat ratkaisut sekä lyhyt matka Tampereen keskustaan. Vuoreksen Kosmos on ensimmäisenä valmistunut Newil & Baun uudisrakennuskohde.

Vuoreksen Kosmoksessa yhdistyvät moderni puuarkkitehtuuri ja turvallisen betonirungon huoltovarmuus. Puuverhoillut rakennukset täydentävät Vuoreksen uutta Isokuusen asuinaluetta, joka on valmistuessaan yksi suurimmista puukaupunkiympäristöistä Suomessa. Vuoreksen Kosmoksen suunnittelussa on huomioitu arkea helpottavat ja mukavuutta tuovat palvelut sekä yhteisöllisyys.

– Asiakkaiden tarpeet ohjaavat jokaisen Newil & Baun kohteen suunnittelua. Kosmoksessa tämä näkyy arkea helpottavina palveluina ja yhteisöllisyytenä. Asukkaiden käytössä on yhteiskäyttöinen hybridiauto, yhteinen olohuone, design-sauna sekä viihtyisä yhteisterassi pergoloineen, kertoo Newil & Baun toimitusjohtaja Petri Ylivuori.

Palkitun pihasuunnittelija Minna Toivasen suunnittelema korttelimainen puutarhapiha täydentää yhteisöllisen kokonaisuuden. Yhteiskäyttösaunan yhteydessä on olohuone ja terassialue. Rakennuksessa on yhteensä 132 asuntoa kompakteista 27,5 myksiöistä tilaviin 81 mneliöihin.

 

Kokonaisvaltaisella suunnittelulla parempi asumiskokemus

Newil & Baun suunnittelufilosofian mukaisesti suunnitteluun on paneuduttu kokonaisvaltaisesti yksityiskohdat ja kohteen tulevan asukkaan asumiskokemus huomioiden. Laadukkaasta viimeistelystä ja työn jäljestä on saatu positiivista palautetta Vuoreksen asukkailta. Yhtiön laadunvalvontakonseptilla varmistetaan, että suunnittelufilosofia toteutuu käytännössä halutulla tasolla. Vuoreksen Kosmoksessa valvonta on toteutettu laadunvalvontaohjeistuksen ja valvontasuunnitelman mukaisesti sekä luotettujen yhteistyökumppaneiden avulla.

Newil & Bau seuraa asiakatyytyväisyyden toteutumista kohteissaan keräämällä asiakaspalautetta ja toteuttamalla NPS-kyselyn heti kohteeseen muuton jälkeen.

 

– Meillä asukas on suunnittelun keskiössä ja meille on ensijaisen tärkeää kuunnella asiakkaita kohteiden suunnittelun eri vaiheissa ja seurata asiakastyytyväisyyden toteutumista kohteiden valmistuttua, kertoo Petri Ylivuori.

Uusi asuntorakennuttaja on saanut hyvän vastaanoton

Newil & Bau lanseerasi uuden asuntorakennuttajabrändinsä kesällä 2020 ja kertoi tavoitteekseen palauttaa kunnianhimo uuden rakentamiseen.

Vastaanotto uudelle toimijalle on ollut erittäin positiivinen ja uudenlaiselle asukaslähtöiselle rakentamiselle on ollut kysyntää asuntomarkkinoilla. Newil & Bau on syksyn 2020 aikana julkaissut kaksi kohdetta Helsinkiin, Lehtisaaren Tornin ja Ratakadun Insinööritalon, jotka molemmat ovat loppuunvarattuja ja -myytyjä. Kesän lanseerauksen jälkeen Newil & Bau on pystynyt kasvattamaan hankekantansa 60 Meur:stä 130 Meur:oon.

 

Lisätietoja:

Petri Ylivuori, toimitusjohtaja
Newil & Bau
p. 040 515 4155
petri.ylivuori@newilbau.fi