Terassi julkisivu

24.8.2022

Lehtisaaren Terassin rakentaminen alkanut  

Lehtisaaren uuden keskusta-alueen luomisen seuraava vaihe on käynnistynyt, kun Newil&Baun rakennuttamien Lehtisaaren Terassin asuintalojen rakennustyöt ovat alkaneet. Terassi viimeistelee Papinpöydänkujan korttelikokonaisuuden, johon kuuluvat myös rakenteilla olevat Lehtisaaren Torni ja Tiili.  

Lehtisaaren Terassi koostuu kahdesta identtisestä pienkerrostalosta pihapiireineen ja sisältää yhteensä 30 huoneistoa. Koko kortteli tarjoaa valmistuttuaan kodin yli sadalle asuntokunnalle.  

Rakennusten runkotyöt alkavat loppusyksystä 2022 ja katot saadaan paikoilleen keväällä 2023. Asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin NewilBau-koteihinsa loppuvuodesta 2023. 

Terassi on arkkitehtonisesti jatkoa suuren suosion saavuttaneille Tornille ja Tiilelle. Se muodostaa oman pihapiirinsä ja yhteisönsä ja saa omaleimaisen ilmeensä julkisivun tiilistruktuurin erityispiirteiden sekä kööpenhaminalaistyylisten parvekkeiden ansiosta. Terassin kaksi taloa erottautuvat muusta korttelista omaksi kokonaisuudekseen tonttien välissä sijaitsevan kauniin hulevesien tulvareitin ansiosta. 

Schauman Arkkitehtien ja Schauman & Nordgren Architectsin hätkähdyttävän upea arkkitehtuuri, palkitun Masu Planningin maisemasuunnittelu ja yksityiskohtiin ulottuva sisustuksen sekä yleisten tilojen suunnittelu muodostavat kokonaisuuden, jollaista harvoin näkee uudisrakennuksissa. Kohteen pääurakoitsijana toimii Pajala Yhtiöt Oy.   

Lehtisaaren Terassin asuntojen kaupanteko on alkanut vilkkaana, vapaana on muutamia kolmioita ja neliöitä. Katso vapaat asunnot osoitteesta lehtisaarenterassi.fi ja suunnittele oma Newil&Bau-kotisi. Kun toimit nopeasti, ehdit vielä vaikuttaa omiin sisustus- ja tuotevalintoihin.