Ukraina1

1.3.2022

Newil & Bau haastaa auttamaan ukrainalaisia

Newil & Bau lahjoittaa 20 000 euroa Suomen Punaisen Ristin ja Unicefin kautta tukeakseen ukrainalaisia hädän hetkellä. Summa on noin 15 prosenttia yhtiön vuoden 2021 nettotuloksesta. Samalla yhtiö haastaa kumppaninsa ja muut organisaatiot lahjoittamaan osan voitostaan ukrainalaisten hyväksi.

Olemme pohtineet mitä voisimme osaltamme tässä tilanteessa tehdä ukrainalaisten eteen ja haluamme olla mukana kannustamassa myös muita mukaan auttamaan”, Newil & Baun toimitusjohtaja Petri Ylivuori kertoo. ”Haluamme osoittaa tukemme Ukrainan kansalle, joka puolustautuu tätä käsittämätöntä hyökkäystä vastaan. He käyvät taistelua niin vapautensa kuin eurooppalaisen demokratian puolesta”.

Haastamme yhteistyökumppanimme ja muut alan toimijat sekä yritykset mukaan, kaikkien panosta tarvitaan”, Ylivuori jatkaa. ”Uskomme, että kannustamalla yrityksiä mukaan voimme saada aikaan hyvän kierteen ja avustuspotista tulee suurempi kuin henkilökohtaisilla lahjoituksilla”.

Lisätietoja:

Petri Ylivuori, toimitusjohtaja, Newil & Bau, p. 040 515 4155, petri.ylivuori@newilbau.fi

Asuntotuoteyhtiö Newil & Bau tarjoaa kauniita ja ilmastoystävällisiä asumiskokemuksia kaupunkilaisille. Suunnittelemme uusia asuntoja ja saneeraamme vanhoja rakennuksia ainutlaatuisiksi Newil&Bau -kodeiksi, joissa on kuratoidut mukavuudet ja palvelut. Yrityksen budjetoitu asuntomyynti vuonna 2022 on noin 130 miljoonaa euroa ja sopimuksissa oleva hankekanta noin 400 miljoonaa euroa. www.wp.newilbau.fi