Newil_Bau_tiimi2022

11.2.2022

Kuusi uutta osaajaa Newil & Baun tiimiin

Viime viikolla julkistetun Tuote- ja teknologiatiimin uuden vetäjän Matias Pietilän lisäksi Newil & Baun tiimi on vahvistunut viidellä uudella eri osa-alueen ammattilaisella kasvattaen N&B:n monipuolisen joukkueen jo 15:sta henkilöön. Tervetuloa tiimiin mukaan huipputyypit Sanna, Teemu, Hannu, Mikko ja Akseli!

Sanna Sorri aloittaa Newil & Baulla Tuote- ja teknologiatiimin Concept Managerina. Sanna vastaa Newil & Baun asuntokonsepteista ja niiden kehittämisestä sekä ylläpidosta. Koulutukseltaan Sanna on sisustusarkkitehti ja hänellä on aikaisempaa kokemusta tuote- ja hankekehityksestä mm. Peabilla ja Bonavalla.

Operations-tiimi vahvistuu kahdella kokeneella rakennuttamisen ammattilaisella. Hankejohtaja Teemu Kovanen vastaa jatkossa N&B:n suunnittelunohjauksen ja rakennuttamisen kehittämisestä Newil & Baulla. Aikaisempaa työhistoriaa Teemulla on mm. Taalerista, A-Insinööreistä ja YIT:stä.

Hannu Laukkanen on nimitetty Rakennuttamisjohtajaksi. Hannulla on pitkä kokemus vaativien saneeraushankkeiden projektijohtamisesta mm. Sitowisellä. Hänen tehtäviinsä kuuluu myös saneerauskohteiden suunnitteluohjaus ja tekninen Due Diligence.

Finance -tiimi vahvistuu Investment Manager Mikko Haapalaisella, joka siirtyy N&B:lle kansainvälisestä kiinteistövarainhoitoyhtiö Brunswick Real Estatestä. Mikon vastuulla on mm. investointilaskenta, hankehallinto ja raportointi sekä näiden prosessien kehittäminen.

Akseli Escartin liittyy N&B:n asiakaspalvelutiimin Asiakaspalveluinsinöörin tehtävään. Akselissa yhdistyy uniikki rakennusinsinöörin osaaminen, vahvaan asiakaspalvelu ja yksityiskohtiin pureutuvaan designosaamiseen. Akseli on työskennellyt aikaisemmin mm. NREP:llä ja Lehdolla.