NB1V

30.6.2021

Newil&Baun sadan vuoden ensimmäinen vuosi raivasi tietä seuraaville

Nyt on aika kiittää kaikkia kanssakulkijoitamme Newil&Baun ensimmäisestä, erittäin tapahtumarikkaasta vuodesta. On ollut ilahduttavaa nähdä, miten moni jakaa kanssamme saman inspiroivan arvomaailman ihmislähtöisen asumisen puolesta ja on liittynyt joukkoomme. Kiitos varaajille, asunnon ostajille ja kumppaneille – kasvavalle N&B Familylle, Sinulle!

Ensimmäisenä vuonna esittelimme neljä uutta Newil & Bau -asuntokohdetta ja yhden Newil & Bau -vuokratalon. Kaikki esittelemämme asunnot varattiin loppuun hetkessä. Jos haluat kuulla  uusista N&B-kodeista ensimmäisenä, liity N&B Familyyn, eli tilaa uutiskirjeemme täältä. Uusista asunnoista kantakaupunkiin kuullaan jo syksyllä!

 

Alvar Aallon Insinööritalo – loppuunvarattu 2 tunnissa

Alvar Aallon suunnittelemaa Insinööritaloa herätetään parhaillaan henkiin Punavuoren Ratakadulla. Rakennus suunniteltiin alun perin nimensä mukaisesti toimisto- ja klubitaloksi insinööreille. Nyt Newil&Baun muutosrakentaminen herättää sen uuteen loistoon asuintalona. Talon pitkästä historiasta kertoi myös savupiipusta löytynyt yli 80 vuotta vanha lentokoneen potkuri. Entiseen toimistotaloon saneerattavat 18 arvoasuntoa varattiin loppuun 2 tunnissa ja jonossa ilmoittautui yli 200 ihmistä.

www.insinooritalo.fi


Lehtisaaren Torni – loppuunvarattu 20 minuutissa

Valmistuttuaan 8-kerroksisesta Lehtisaaren Tornista kohteesta tulee alueen korkein rakennus ja Lehtisaaren uuden keskustan maamerkki. Kohteen rakentaminen on odotettu lähtölaukaus Lehtisaaren kehittämiselle, sillä alueella on odotettu uudisrakentamista jo pitkään. Tornitalon 30 asuntoon muodostui yli 600 varaajan jono ja asunnot varattiin 20 minuutissa.

www.lehtisaarentorni.fi


Lehtisaaren Terassi – loppuunvarattu ensimmäisinä päivinä

Lehtisaaren Terassi rakentuu Tornin kanssa samaan kortteliin, sen toiseen päähän, metsän ja puiston reunalle. Lehtisaaren Terassi koostuu kahdesta identtisestä pienkerrostalosta pihapiireineen ja kokonaisuus sisältää yhteensä 30 huoneistoa, joista 26 kpl on perheasuntoja. Terassin kaikki asunnot varattiin kesäkuussa 2021 ennakkomarkkinonnin käynnistyttyä.

www.lehtisaarenterassi.fi


Töölön Meander – yli 1000 kiinnostunutta ennakkolistalla

Meander on eittämättä 2000-luvun merkittävimpiä asuinhankkeita Suomessa. Korkeimmillaan 8-kerroksiseen, arkkitehti Steven Hollin suunittelemaan rakennukseen tulee 117 asuntoa ja uniikkeja palveluita, kuten viinitupa, joogastudio ja elokuvateatteri. Avausviikonlopun aikana ennakkolistalle ilmoittautui lähes tuhat Meanderin asunnoista kiinnostunutta kanssaeläjää.

www.meanderasunnot.fi


Lehtisaaren Tiili – ensimmäinen N&B-vuokratalo Lumo-kodeiksi

Tiili näyttää suuntaa korkealaatuisille Newil & Bau -vuokrataloille. Vuokratalot ovat suunniteltu Newil & Baun suunnittelufilosofian mukaisesti ja valmistuessaan ne tulevat osaksi Kojamon Lumo-brändiä. Samla Asunnot ja Newil & Bau ovat myyneet talot Kojamo Oyj:lle. Kaupat julkistettiin kesäkuussa.

 

N&B Family kasvaa – liity joukkoon!

Uutiskirjelistallamme on ilmoittaunut runsaasti N&B-kodeista kiinnostuneita kanssakulkijoita. Kerromme N&B Family -uutiskirjeen tilaajille ensimmäisenä, joten kannattaa liittyä joukkomme.

Tilaa N&B Family uutiskirje