Newil & Bau Arvoturva

15.2.2023

Newil&Bau suojaa asunnon ostajat hintojen laskulta  

Asuntotuoteyhtiö Newil&Bau on kehittänyt asunnonostajilleen palvelun, joka suojaa asunnon hinnan osto- ja muuttohetken välillä. Newil&Bau Arvoturva perustuu Tilastokeskuksen viralliseen hintaindeksiin.

Maailmassa on tällä hetkellä paljon epävarmuutta. Moni meistä miettii, onko nyt oikea hetki hankkia uusi koti?

Me ymmärrämme. Siksi tarjoamme turvan elämän tärkeimmän ostopäätöksen tekemiseen. Newil&Bau Arvoturva poistaa riskin kodin arvon alenemisesta ennen muuttoa.

Newil&Bau Arvoturvassa ostettavan asunnon hinta sidotaan Tilastokeskuksen julkaisemaan hintaindeksiin ostohetkellä. Jos indeksi on asunnon valmistuttua alempi kuin ostohetken indeksi, Newil&Bau hyvittää asiakkaalle erotuksen velattomasta kauppahinnasta.  

”Newil&Bau Arvoturvan kehittäminen on vastaus vallitsevaan epävarmaan markkinatilanteeseen. Asunnon ostaminen on yksi suurimmista henkilökohtaisista investoinneista ja moni pohtiikin nyt, onko oikea aika ostaa asunto ja mitä tapahtuu uudisasunnon arvolle. Luotamme siihen, että asuntomarkkina kääntyy tänä vuonna parempaan, joten tarjoamme turvan elämän tärkeimmän ostopäätöksen tekemiseen. Jos näin ei kävisi, on mielestämme reilua, että riskin asiassa kannamme me eivätkä asiakkaamme”, kertoo Newil&Baun toimitusjohtaja Petri Ylivuori. 

Suojaus koskee 15.2.–15.4.2023 allekirjoitettuja kauppakirjoja Lehtisaaren Terassissa ja 76&Pihassa.

TUTUSTU ARVOTURVATTUIHIN KOTEIHIN