GrowthFunding_some

3.2.2023

Newil&Bau keräsi 5 miljoonan euron kasvurahoituksen

Kauniita ja ekologisia asumiskokemuksia kaupunkilaisille tarjoava uuden sukupolven asuntorakennuttaja Newil&Bau on kerännyt 5 miljoonan euron kasvurahoituksen. Sijoittajina on joukko family officeja ja yksisarvisten perustajia, joista Woltin co-founder Elias Aalto liittyy yhtiön neuvonantajaksi.  

Vuonna 2020 lanseerattu, yli 80 miljoonan euron asuntomyynnin vuonna 2022 saavuttanut Newil&Bau on uuden sukupolven asuntotuoteyhtiö, jonka visiona on luoda Euroopan ensimmäinen kuluttajabrändi uudisasumiseen.   

Uusimpia teknologioita hyödyntävä Newil&Bau julkistaa keväällä 2023 uuden sukupolven asuntotuotteen, joka yhdistää kauniit ja ekologiset kodit digitaaliseen alustaan ja sen tarjoamiin palveluihin.  

Keskellä pandemiaa perustetusta Newil&Bausta on tullut nopeasti uudisasumisen suunnannäyttäjä Suomessa. Yhtiön asuntomyynti yli kolminkertaistui vuonna 2022, ja sen kaikki hankkeet ovat kannattavia. Newil&Baulla on tällä hetkellä rakenteilla lähes 300 asuntoa ja uusia kohteita on suunnitteilla lähes 500 miljoonan euron myyntiarvosta. Yhtiön pitkän aikavälin tavoitteena on kansainvälistää N&B-tuote ja brändi myös Suomen ulkopuolelle.  

“Haluamme kiittää sijoittajiamme kasvurahoituksen mahdollistamisesta ja toivottaa heidät tervetulleiksi mukaamme ottaessamme seuraavan askeleen matkallamme luoda uuden sukupolven asuntotuotetta ja ensimmäistä eurooppalaista uudisasumisen kuluttajabrändiä”, Newil&Baun perustaja ja toimitusjohtaja Petri Ylivuori sanoo.  

Newil&Baun uuden sukupolven asuntotuote julkistetaan myöhemmin tänä vuonna. Uudet N&B-brändätyt kodit voi räätälöidä ostajille mieleisiksi ja rahoittaa kunkin elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Lisäksi asukkaat saavat käyttöönsä N&B-sovelluksen, jolla omaa kotia ja sen palveluita voi hallita sujuvasti. Newil&Baun missiona on luoda 2000-luvun houkuttelevimpia asuntotuotteita ja viedä maailmaa kohti kauniimpaa asumista ja kestävämpiä kaupunkeja.