Newil&Bau ja Milieun maalit

14.3.2024

Newil&Bau x Milieu: Inspiraationa brutaalisti kaunis betoni

Betoni ei ole vain rakennusmateriaali – se on rohkeuden ja kauneuden symboli. Newil&Bau ja Milieu-maalit ovat aloittaneet ainutlaatuisen yhteistyön, joka yhdistää betonin lumon kestäviin ja tyylikkäisiin sisustusratkaisuihin.

Olemme aloittaneet inspiroivan yhteistyön arvostetun päästöttömien, korkealaatuisten ja ympäristöystävällisten maalien valmistajan Milieun kanssa. Kumppanuus yhdistää molempien brändien ainutlaatuisen design-filosofian, tarjoten entistäkin hienostuneempia, kauniimpia ja kestävämpiä ratkaisuja kodin sisustamiseen. Newil&Baun ja Milieu-maalien yhteistyö on täydellinen liitto kahden brändin välillä, jotka jakavat saman vision ja arvot. Me Newil&Baulla haluamme tehdä koteja, joilla on sielu. Yhteistyö avaa uusia mahdollisuuksia designmaailmassa ja antaa asiakkaillemme mahdollisuuden valita kotiinsa kauniita ja kestäviä tiloja.Allergiasertifioidut ja ekologiset Milieu-maalit

Kestävä ja ekologinen koti on ilmiö, joka vaikuttaa yhä useamman sisustajan valintoihin. Valitsemalla ympäristöystävällisiä materiaaleja ja maaleja, voit luoda kauniin kodin samalla kun vähennät hiilijalanjälkeäsi. Milieu-maalit ovat poikkeuksellisen ekologisia ja turvallisia sisämaaleja. Suomalainen reseptiikkainnovaatio mahdollistaa maalin täysin ilman kemiallisia lisä- ja säilöntäaineita. Päästötön ja säilöntäaineeton premium-maali on turvallinen valinta sekä sinulle että ympäristölle. Milieu-maalit ovat allergeenittomia ja täysin hajuttomia, joten ne sopivat myös kaikkein herkimmille. Maalit on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa ja niille on myönnetty allergiatunnus.Betonin ja valon harmoniaa

Yhteistyön ensimmäinen projekti, Töölöön kesäkuussa valmistuva 76Piha, on ylistys betonille ja valolle. Arkkitehti Mika Penttisen vision mukaan alkuperäiset rakenteet yhdistyvät industrialistisiin ratkaisuihin, luoden harmonisen yhdistelmän betonin raakuutta ja urbaanin designin tyylikkyyttä. Suuret, pehmeää valoa tuovat lasitiiliseinät maksimoivat huoneiden valon ja tilan tunnun. Milieu-maalit viimeistelevät tilan kuratoidulla sävymaailmalla, joka tarjoaa kauniita ja ajattomia valkoisen ja harmaan sävyjä, joiden avulla kodin tunnelma muuttuu yllättävän lämpimäksi ja vivahteikkaan kutsuvaksi.


Neutraalien sävyjen syvyys

Milieun 76&Pihaan kuratoima valkoisen ja harmaan värittämä sävymaailma viimeistelee arkkitehti Penttisen vision. Yksi suosituimmista sävyistä, Afternoon White, kuuluu Milieun ja Studio Joanna Laajiston yhteistyönä luomaan The Elusive Collection -kokoelmaan, joka on ylistys vaaleille sävyille. “Vaaleiden ja neutraalien sävyjen ei tarvitse olla mitäänsanomattomia. Oikein valittuina ne voivat olla tunnelmallisia ja niissä voi olla paljon syvyyttä ja sävykkyyttä.”, Joanna Laajisto tiivistää.

Newil&Baun ja Milieu-maalien yhteistyö ei ole pelkkä yhdistelmä tuotteita ja materiaaleja, vaan lupaus kestävästä ja kauniista kodista. 76&Pihassa betonin brutaali kauneus yhdistyy Milieun ekologiseen lähestymistapaan, luoden tiloja, jotka ovat sekä visuaalisesti vaikuttavia että eettisesti kestäviä. 76&Pihan inspiroiva design ja Milieun hienostuneet sävyt todentavat käytännössä, että sisustus voi olla enemmän kuin pelkkä seinät ja katto – lopputulos on tarina kestävästä, pitkäikäisestä ja kauniista kodista, jossa olla helppo olla onnellinen.

Tutustu pian valmistuvaan kohteeseemme 76&Pihaan, jonka asunnoissa ihastuttavat Milieun maalit >>