image-turku-43

12.4.2024

Nimityksiä Newil&Baun johtoryhmässä

Newil&Baun siirtyessä kasvusuunnitelmissaan seuraavaan vaiheeseen on johtoryhmässä tehty seuraavat nimitykset 13.5.2024 alkaen:

Marko Mattila on nimitetty tuote- ja teknologiajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Mattilalla on merkittävä kokemus vaativien kuluttajille ja B2B-asiakkaille suunnattujen teknologioiden kehittämisestä. Viimeisimpänä hän toimi CTO:na CardioSignal-sovelluksesta tunnetussa Precordior-teknologiayhtiössä, joka kehitti sydänsairauksia tunnistavaa palvelua ja teknologiaa. Mattilan vastuulle tulee N&B:n tuotehallinnan, N&B-sovelluksen ja palvelujen, asiakaspolun digitalisoinnin sekä oman kodin personointiteknologian kehittämisen johtaminen. Tuotejohtajana aiemmin toiminut Matias Pietilä jää samalla pois johtoryhmästä ja siirtyy yrittäjäksi.

Janne Hietala on nimitetty pääkaupunkiseudun aluejohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hietala siirtyi N&B:n palvelukseen Auratum Asuntojen liiketoimintakaupassa ja on osoittanut ammattitaitonsa laadukkaiden ja vaativien omistusasuntohankkeiden johtamisessa.

Jarno Kuustonen on nimitetty Turun aluejohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Kuustonen siirtyy tehtävään Työeläkeyhtiö Varmasta, jossa hän toimi kiinteistökehityspäällikkönä. Ennen Varmaa Kuustonen työskenteli Peabin Turun alueyksikössä hankekehityspäällikkönä. Varmassa ja Peabilla Kuustosen vastuualueelle kuului monipuolisesti erilaisten hankkeiden kiinteistökehitystä maanhankinnan, kaavoituksen ja rakennuttamisen osa-alueilla sekä uudis-, että saneeraushakkeissa. Varmassa Kuustonen vastasi myös kiinteistökehityksen ja rakennuttamisen vastuullisuusasioiden kehityksestä ja raportoinnista. Kuustosella on merkittävä kokemus kuluttajille tarjottavien kerrostalokotien kehittämisestä ja rakennuttamisesta.

Henrik Ylivuori on nimitetty talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Ylivuori siirtyy tehtävään yhtiön investointijohtajan paikalta ja korvaa tehtävässä Antti Pirskasen, joka siirtyy omasta aloitteestaan toisiin tehtäviin.

N&B:n maanhankinnasta ja investoinneista vastaava hankekehitysjohtaja Jussi Järvelä ja kaupallinen johtaja Mikko Salola jatkavat nykyisissä tehtävissään johtoryhmän jäseninä.

”Auratum Asuntojen liiketoimintakaupan myötä otamme seuraavan askeleen Newil&Baun tarinassa. Olemme erittäin tyytyväisiä, että yhtiöiden integraatio on saatu hyvään vaiheeseen ja osana sitä organisoituminen tulevaan on saatu valmiiksi. Onnittelen uusia avainhenkilöitä ja toivotan heidät lämpimästi tervetulleeksi asiakaslähtöiseen ja tuloshakuiseen kulttuuriimme. Kiitän suuresti myös Matiasta ja Anttia heidän panoksestaan yhtiön kehittämisessä tähän vaiheeseen”, toteaa Newil&Baun toimitusjohtaja Petri Ylivuori.