Henry_Valtteri_Rekry

12.5.2021

Newil&Baun tiimi kasvaa

Newil&Baun tiimi jatkaa kasvuaan. Toukokuussa tiimiin liittyi kaksi uutta henkilöä ja haussa on toiset kaksi lisää.

Luulin hypänneeni liikkuvaan junaan, mutta hyppäsinkin liikkuvaan pikajunaan!”, kommentoi pitkän uran asuntorakentamisessa muun muassa Firalla ja Pohjola Rakennuksella tehnyt tuore projektijohtaja Valtteri Partanen. Valtteri aloitti toukokuussa Newil&Baun hankekehityksen ja rakennuttamisen tiimissä. Valtterin vastuualueisiin kuuluu rakennuttamisen lisäksi laadunvalvonta ja suunnittelun ohjaaminen. ”Newil&Baun tekemistä huokuva intohimo teki minuun vaikutuksen. On upeaa olla toteuttamassa ja kehittämässä uusia asuntokohteita rima korkealla ja parhaita ratkaisuja hyödyntäen”, hän kommentoi.

Myynnin ja markkinoinnin tiimissä niin ikään toukokuussa aloittanut Henry Ahlavuo vastaa kohdemarkkinoinnista ja brändikokemuksesta eri kanavissa. ”Haluamme poistaa paitsi ostamisen esteet, myös huolet ja epäilykset uuden asunnon hankkimisessa. Arvostan suunnattomasti tavoitettamme saada aikaan markkinoiden inspiroivin asukaskokemus!”, hän sanoo. Henryllä on yli kymmenen vuoden kokemus digitaalisesta kuluttajamarkkinoinnista ja brändinrakentamisesta designin ja kulttuurin kentällä.

Markkinoiden parhaan asuntotuotteen todeksi eläminen on muutakin kuin tehokasta rakentamista. Siksi rekrytoimme eri alojen parhaita ammattilaisia, jotka jakavat arvomme ja ajatuksemme asiakaskeskeisestä suunnittelufilosofiastamme. On hienoa saada Valtteri ja Henry vahvistamaan Newil&Baun tiimiä!”, kommentoi toimitusjohtaja Petri Ylivuori.

Newil&Baun tiimi jatkaa kasvuaan myös lähitulevaisuudessa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Tällä hetkellä haussa ovat Myyntiassistentin  ja Hankekehityspäällikön tehtävät.