NBRahoitus

19.5.2021

Newil&Baun rahoitusratkaisu haastaa perinteisen yhtiölainan

Newil & Bau laajentaa tarjoamiaan palveluja lanseeraamalla asunnonostajille oman rahoitusratkaisun. Newil & Bau Rahoitus on joustava ja yksinkertainen tapa rahoittaa oman asunnon hankinta. Rahoitustuotteena siinä on yhtiölainaa paremmat ehdot. Newil & Bau Rahoitusta on mahdollista hyödyntää ensimmäistä kertaa Newil & Baun Lehtisaaren Terassi -kohteessa, jonka asunnot ennakkovarattiin loppuun ennätysajassa. Kohteen rakentaminen alkaa syksyllä.

Asunnon hankinta on elämän suurimpia investointeja. Newil & Bau ei kuitenkaan halua tinkiä siitä, että kaunis ja laadukas asuminen on vain harvojen etuoikeus. Asunnon ostoa helpottakseen Newil & Bau on kehittänyt Newil & Bau Rahoitus -palvelun, joka on ehdoiltaan yhtiölainaa parempi. Lainan ominaisuuksia ovat 15 %:n omarahoitusosuus, normaalia yhtiölainaa keskimäärin yli puolta edullisempi  marginaali  ja jopa 35 vuoden laina-aika. Lainanottaja voi määritellä itselleen sopivan kuukausierän.

Newil & Bau erottautuu perinteisestä rakennuttajasta sillä, että se tarjoaa asiakkailleen asunnon lisäksi palveluita, kuten nyt rahoitusratkaisun. Sen kumppanina Lehtisaaren Terassin rahoitusratkaisussa on Aktia Pankki, joka toimii myös kohteen RS-pankkina. Lainan ottaja voi olla minkä tahansa pankin asiakas ja jatkaa muulta osin asiakassuhdettaan oman pankkinsa kanssa.

Asiakaslähtöisenä yrityksenä Newil & Bau haluaa tarjota asiakkailleen normaalia yhtiölainaa paremman vaihtoehdon kodin ostamisen rahoittamiseksi. Rahoitus on noussut saamissamme palautteissa asiakkaille tärkeäksi asiaksi, jonka vuoksi kehitimme heille rahoituspalvelun, jota tarjoamme Lehtisaaren Terassi -kohteeseen yhdessä kumppanimme Aktia Pankin kanssa. On mielenkiintoista nähdä, moniko asiakkaista hankkii kotinsa normaalilla yhtiölainalla ja moniko Newil & Bau Rahoituksella”, kertoo Newil & Baun toimitusjohtaja Petri Ylivuori.

Lehtisaaren Terassi täydentää upean korttelikokonaisuuden

Lehtisaaren Terassi nousee samaan kortteliin kuin Newil & Baun rakennuttama Lehtisaaren Torni. Terassi muodostaa kuitenkin oman pihapiirinsä ja yhteisönsä sekä omaleimaisen ilmeensä julkisivun tiilistruktuurin erityispiirteidensä sekä kööpenhaminalaistyylisien parvekkeidensa ansiosta. Lehtisaaren Terassin kaksi taloa erottautuvat muusta korttelista omaksi kokonaisuudekseen tonttien välissä sijaitsevan kauniin hulevesien tulvareitin ansiosta.

Lehtisaaren Terassi koostuu kahdesta rakennuksesta, joissa on yhteensä 30 asuntoa. Niistä 26 on perheasuntoja.

Talojen toteutuksessa on huomoitu sekä perheiden tarpeet että nykyaikaiset, ympäristöä vähemmän kuormittavat ratkaisut. Sisääntuloaulan arkieteinen kurasuihkuineen sekä lastenvaunuille ja pyörille varattuine tiloineen, Smartpost ja kylmäsäilytystilat ruokalähetyksille tuovat helpotusta lapsiperheiden arkeen. Maalämpö ja aurinkopaneelit vähentävät ympäristön kuormitusta taloissa, joiden hiilijalanjälki on noin 53 % matalampi verrattuna vastaaviin taloihin, jotka rakennetaan tavanomaisin ratkaisuin.

Newil & Bau Rahoitus on herättänyt kiinnostusta Lehtisaaren Terassi -kohteesta asunnon ennakkoon varanneiden keskuudessa. Odotamme innolla, että pääsemme syksyllä aloittamaan rakennustyöt, jotta asiakkaamme pääsevät loppuvuodesta 2022 muuttamaan uusiin koteihinsa”, Ylivuori kertoo.

Lisätietoja:

Petri Ylivuori, toimitusjohtaja, Newil & Bau, p. 040 515 4155, petri.ylivuori@newilbau.fi