_63A0597_624x481

Kaunis &
ilmastoystävällinen

Newil&Baun asiakaslupauksen ytimessä on kehittämämme viisikohtainen suunnittelufilosofia, jonka periaatteena on kokonaisvaltainen ja yksityiskohtainen suunnittelu. Sekä uudet kerrostalokodit että vanhaan rakennukseen saneerattavat kodit suunnitellaan filosofiamme laatukriteerejä noudattaen, ja niiden toteutusta valvovat erilliset valvojat. Siksi ostaessasi rakentamamme kodin voit olla varma, että jokainen yksityiskohta on mietitty ja lopputulos on huolellisesti toteutettu.

filosofia_harppi_2

Alueen identiteettiä kunnioittava korkealaatuinen arkkitehtuuri

filosofia_maisu_2

Kokonaisuuden viimeistelevä korkeatasoinen maisemasuunnittelu

filosofia_sisustus_2

Yksityiskohtien harmonialle perustuva sisustussuunnittelu

filosofia_pohjapiirros_2

Arkea helpottavat asukkaiden palvelut

filosofia_co2_2

Markkinoiden pienin hiilijalanjälki

Alueen identiteettiä kunnioittava korkealaatuinen arkkitehtuuri

Sijainti ja alueen identiteetti luovat lähtökohdan koko suunnittelulle. Siksi aloitamme prosessin tutustumalla miljööseen, olemassa olevaan arkkitehtuuriin sekä alueen historiaan.

Alueen henkeä kunnioittava, näyttävä ja aikaa kestävä arkkitehtuuri on meille kunnia-asia. Ilmansuuntien huomiointi ja ikkunoiden sijoittelu ovat asunnon luonnollisen valoisuuden lähteitä. Tunnelma luodaan arkkitehtonisten ratkaisujen kanssa vuorovaikutuksessa olevalla valaistuksella.

Arkkitehtuuri_Newilbau

Kokonaisuuden viimeistelevä korkeatasoinen maisemasuunnittelu

Hyvä arki ulottuu talon seinien ulkopuolelle. Kauneus ja toimivuus ohjaavat myös maisema-arkkitehtiemme työtä. He viimeistelevät kotipiirin integroimalla rakennukset ympäristöönsä ja luomalla ulkotilan puitteet miellyttävälle arjelle.

Keskeisinä toimintoina ovat viihtyisät oleskelualueet kauniine istutuksineen sekä toiminnallisempi alue leikkeihin ja aktiviteetteihin. Maisema-arkkitehtuurin täydentää konseptin mukainen valaistus, joka luo pihaan tunnelmaa myös pimeinä vuorokaudenaikoina.

Maisemasuunnittelu_NewilBau

Yksityiskohtien harmoniaan perustuva sisustussuunnittelu

Tinkimättömyys suunnittelussa ulottuu sekä asuntojen että yleisten tilojen sisustukseen ja yksityiskohtiin. Sisustusarkkitehtimme ovat suunnitelleet valmiita harmonisia osakokonaisuuksia, joita yhdistelemällä voi itse valita asuntonsa lopullisen ilmeen. Voit vertailla asunnon yleisilmeitä, lattioita sekä keittiön ja kylpyhuoneen ilmeitä helppokäyttöisen sisustusvalitsimen avulla ja valita itsellesi sopivimman kokonaisuuden.

Sisustussuunnittelu_NewilBau

Tyylikkäät yleiset tilat ja arkea helpottavat asukkaiden palvelut

Toimivuus on tyylikkyyttä. Huolellisesti suunnitellut valoisat pohjaratkaisut takaavat vaivattoman ja toimivan arjen. Panostamme tinkimättömästi jokapäiväisten toimintojen sujuvuuteen, riittäviin säilytystiloihin sekä kuhunkin taloon asukkaille valikoituihin palveluihin.

Isot lasitetut parvekkeet, yhteisterassit, taloyhtiön piha sekä vieras- ja etätyöhuoneet laajentavat kodin neliöitä. Yhteiskäyttöautot ja -pyörät, pyöränhuoltopiste, kuraeteinen, Smart post -automaatti, sähköauton latausmahdollisuus ja taloyhtiöpesula ovat esimerkkejä arkea helpottavista palveluista asukkaillemme.

Joogahuone_Meander

Markkinoiden pienin hiilijalanjälki

Tavoitteemme on markkinoiden pienin hiilijalanjälki. Pyrimme keskimäärin 250 kg kevyempiin hiilidioksidipäästöihin per asunto.

Tämä on noin kolmanneksen vähemmän kuin tavanomaisin ratkaisuin toteutetussa vastaavassa uudisrakennuksessa.

Minimoimme rakentamisen ja rakennuksen elinkaaren hiilijalanjäljen optimoiduilla suunnitteluratkaisuilla ja resurssiviisailla materiaalivalinnoilla. Matalat energiakustannukset tarkoittavat myös edullisempia asumiskustannuksia.

Hiilijalanjalki1