Tiimi_Kasvaa

22.9.2021

Newil&Baun osaaminen vahvistuu neljän uuden ammattilaisen myötä

Newil&Baun tiimi on kasvanut 13 henkilöön syksyn alussa ja mukaan on saatu aimo annos osaamista, kasvupotentiaalia ja hyvää energiaa! Tervetuloa Ville, Janne, Joanna ja Matias!

Ville Vänttinen on aloittanut Hankekehityspäällikkönä Newil&Baulla, ja hän vastaa osaltaan yhtiön maanhankinnasta ja hankekehityksestä. Ville siirtyi Newil & Baulle Lehto Group Oyj:lta. Hän on koulutukseltaan KTM.

Janne Klix on aloittanut myynnin ja markkinoinnin tiimissä Newil&Baun Digital Sales Managerina, vastaten asuntomyynnistä ja Newil&Baun digitaalisesta asiakaspolusta. Jannella on yli viidentoista vuoden kokemus myynnistä, liiketoiminnan- ja tuotteiden kehittämisestä startup-yrittäjänä sekä Nespresso Professional Finlandilla. Janne suhtautuu intohimoisesti sekä korkealuokkaisen asiakaskokemuksen luomiseen että korkealaatuisten tuotteiden kehittämiseen. Newil&Baun yrittäjien osaaminen sekä halu tehdä erinomaisia asuntotuotteita asiakaslähtöisesti tekivät Janneen suuren vaikutuksen.

Joanna Järvi on aloittanut Newil&Baulla Customer Experience Specialistina, ja hänen vastuualueisiin kuuluvat asiakaspalvelu ja myynnin tuki. Joannalta löytyy monipuolinen asiakaspalvelun ja myynnin kokemus eri aloilta. Vaikutuksen Joannaan tekivät Newil&Baun esteettisyys, asiakaslähtöisyys ja intohimo designiin, sillä hän on myös itse ollut kiinnostunut asunnoista ja sisustamisesta pienestä asti.

Matias Lehtinen on aloittanut Newil&Baulla Strategy & Investments Traineena. Matias avustaa investointilaskelmien tuottamisessa ja investointiesitysten laatimisessa, sekä yrityksen liiketoimintamallin kehityksessä. Matiaksella on taustaa investointipankkimaailmasta sekä Aalto-yliopiston rahoituksen opinnoista.

Ihmislähtöisen asuntotuotteen kehittäminen kumpuaa ennen kaikkea osaavista, omistautuneista ja intohimomme jakavista ihmisistä tiimissämme. On hienoa, että asiakkaamme arvostavat kaunista ja kestävää asuntosuunnittelua ja vielä hienompaa, että olemme löytäneet oikeita ihmisiä joilla on tietoa, taitoa ja omistautuneisuutta myös tehdä niistä totta”, iloitsee Newil&Baun toimitusjohtaja Petri Ylivuori.