LiisaPiaNiklas_NB_nimitysjuttu

29.9.2022

Newil&Baun tiimi kasvaa

Newil&Baun tiimi on kasvanut 19 henkilöön syyskauden käynnistyttyä ja mukaan on saatu hieno joukko uusia osaajia vahvistamaan yhtiön siirtymistä seuraavaan vaiheeseen. Tervetuloa mukaan N&B-tiimiin Liisa, Niklas ja Pia!   

Tuote- ja teknologiatiimimme on vahvistunut kahdella kokeneella ammattilaisella. Liisa Stenberg on aloittanut Newil&Baun Design Leadina. Tehtävässään hän vastaa digitaalisten palveluiden ja tuotteiden suunnittelusta, suunnittelun johtamisesta sekä yrityksen design- ja palvelumuotoiluosaamisen kehittämisestä. Liisa työskenteli ennen Newil&Bauta Sanoma Media Finlandissa, jossa hän toimi mm. Sanoman uutispalveluiden tulevaisuuden mobiilisovellusten konseptoinnista vastaavana suunnittelijana ja Me Naisten digitaalisen brändi- ja sivustouudistuksen suunnittelijana. Aikaisempaa kokemusta hänellä on yli kymmenen vuoden ajalta palvelumuotoilusta, digitaalisten tuotteiden, alustojen, sovellusten ja verkkokauppojen suunnittelusta, konseptoinnista, konsultoinnista ja markkinoinnista mm. mobiili- ja digipalveluiden konsultointitalo Qvikissä ja digitaalisen markkinoinnin toimistossa Nitrossa. Koulutukseltaan Liisa on medianomi.  

Niklas Collin on aloittanut Tech Leadina. Niklas vastaa tehtävässään Newil&Baun teknologiavalinnoista ja arkkitehtuurista, sekä toimii käytännön ohjelmistokehittäjänä. Koulutukseltaan Niklas on ohjelmistoalan diplomi-insinööri, ja hänellä on taustallaan yli 15-vuotinen ura devauksen parissa. Niklas siirtyi Newil&Baulle Lead Solution Architectin tehtävästä yhdysvaltalaisesta Thoughtworksista. Yhtiö hankki hänen aiemman työpaikkansa Fourkindin, jossa hän oli osakkaana. Tätä ennen Niklas on työskennellyt muun muassa vanhempana ohjelmistokehittäjänä Euroopan johtavassa verkkokauppayhtiössä Zalandossa, sekä ohjelmistoarkkitehtina Solitassa. 

Pia Sievinen on aloittanut Communications & Content Managerina markkinointi- ja asiakaskokemustiimissämme. Pia vastaa tehtävässään Newil&Baun viestinnästä ja sisällöistä sekä niiden kehittämisestä yhtiön kasvaessa. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri, ja hänellä on laaja-alainen kokemus markkinointiviestinnän ja sisältötehtävistä yli 20 vuoden ajalta. Pia siirtyi Newil&Bauhun A-lehdistä, jossa hän vastasi B2C-markkinoinnista. Tätä ennen hän on työskennellyt mm. Habitaren markkinoinnin parissa Messukeskuksessa, suunnittelijana, konsulttina ja projektijohtajana mainos- ja viestintätoimistoissa sekä toimitus- ja uutispäällikkönä. 

“On hienoa saada lisää oman alansa huippuammattilaisia tiimiimme, jotka jakavat korkean kunnianhimomme ja asiakkaiden tarpeista lähtevän tekemisen intohimon kanssamme. Liisa, Niklas ja Pia tuovat kaikki oman tärkeän lisänsä tiimiimme, vahvistaessamme kokonaisvaltaisen asukaskokemuksen luomista ja yhtiömme kilpailukykyä”, Newil&Baun toimitusjohtaja Petri Ylivuori iloitsee.