23.11.2023

Jussi Järvelä siirtyy Skanska Kodeista Newil &Baun hankekehitysjohtajaksi

Jussi Järvelä aloittaa Newil&Baun hankekehityksestä vastaavana johtoryhmän jäsenenä 15.1.2024. Järvelä siirtyy tehtävään Skanska Kodeista, jossa hänellä oli vastuullaan maanhankinnan johtaminen Suomessa.

Jussi Järvelä ottaa vastuulleen Newil&Baun hankekehitystiimin ja nykyisen kaavoituksessa olevan hankekannan, joka on myyntiarvoltaan yli 400 miljoonaa euroa. Hankkeet tulevat myyntiin vuosina 2025–2028.

Jussi Järvelällä on pitkä ja monipuolinen kokemus maanhankinnan ja hankekehityksen saralta. Ennen Skanskaa Järvelä työskenteli YIT:ssä.

”Olemme erittäin innoissamme saadessamme Jussin kaltaisen pitkän linjan osaajan tiimimme avainhenkilöksi. Vahvojen näyttöjen lisäksi Jussilla on pitkä kokemus asuntokehityksestä, menestyvien tiimien rakentamisesta ja johtamisesta. Hän sopii myös Newil & Baun kulttuuriin loistavasti”, kertoo Newil&Baun toimitusjohtaja Petri Ylivuori.

Järvelä liittyy samalla N&B:n optio-ohjelmaan, jonka piirissä ovat kasvuyhtiöille tyypilliseen tapaan kaikki työntekijät eri osuuksilla riippuen asemasta.

”Newil&Baun tulokulma uudisasumiseen on ainutlaatuinen. Kohteet ovat kokonaisuuksia: arkkitehtonisesti upeita, asiakas edellä suunniteltuja ja sisustusvalinnoiltaan harkittuja. Toivon, että voin omalta osaltani auttaa Newil&Bauta ottamaan seuraava askel kohti visiotaan”, kertoo Jussi Järvelä.

 

Lisätietoja:
Petri Ylivuori, Toimitusjohtaja, Newil&Bau
petri.ylivuori@newilbau.fi

Haastattelupyynnöt: villiina.puustelli@newilbau.fi tai 045 134 2329